​Mere end 15.000 folieringer

Vi har lavet mere end 15.000 kvalitets folieringer af biler og både, så vi er helt sikre på at vi også kan lave din!

10.000 løste rudefilm-opgaver

Med over 10.000 løsninger af rudefilm i tidens løb har vi godt styr på alle muligheder, og vi ved hvad der kan virke for dig.

​Skilte- og bannerløsninger

Hver måned laver vi mere end 10 skilte- og bannerløsninger, så vi ved hvad der kan lade sig gøre!

Bilindpakning udført af professionelt og erfarent firma

Leder du efter et professionelt firma, som tilbyder forskellige former for bilindpakning? Så bør du læse videre her. Her på siden finder du Riff Skiltefabrik, som har stor erfaring med mange opgaver inden for indpakning af biler. Vi servicerer typisk kunder fra Roskilde og Taastrup, men står til rådighed hos kunder over hele Sjælland.

Ifølge vores optik bør en firmabil være en rullende reklame. Dette gælder, uanset om det er en last-, vare- eller personbil. En bildekoration kan se ud på et utal af måder – i mange farver med printede billeder. Husk at det er et lovkrav at have navn og CVR-nummer monteret på siderne af firmaets biler med gule plader.

Vi tilbyder mange former for bilindpakning

Vi har hjulpet mange tilfredse kunder med diverse former for bilindpakning siden 1972. Med tiden har vi tillagt os brede kompetencer, hvilket betyder, at vi kan løse enhver opgave inden for foliering af bil. Uanset om du ønsker grafik til både en flot teksttype eller solfilm i ruderne, så står vi klar til at hjælpe.

Der findes med andre ord mange løsninger inden for folie på biler. Det handler altså blot om, hvad du kunne tænke dig. Vi hjælper dig gerne med at finde den mest optimale løsning til lige netop dig. Når du samarbejder med os, kan du forvente professionalisme og produkter lige efter dine ønsker. Vi giver desuden altid en billig pris til hver enkelt kunde, uanset hvilken opgave vi skal løse. Vi laver laver også facadeskilte på baggrund af dine ønsker og behov.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud!

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde af bilindpakning, vores priser eller noget tredje? Så ring eller skriv til os med det samme. Vi står altid klar til at tage en uforpligtende snak, hvor vi hører om dine ønsker.

Vi kan kontaktes på telefon: 46 75 19 56 eller på mail: mail@riffskilte.dk, så hører du fra os inden længe. 

Referencer​

Riff Skiltefabrik blev stiftet 1972 af Bent Riff. Firmaet har haft et par forskellige adresser før den nuværende placering i Værkstedsbyen.

1. Januar 2008 blev firmaet overtaget af Jens Peter Nielsen, som var ansat hos Bent i ca. 6 år. Jens har en købmandsuddannelse, har arbejdet 6 år som reklametegner og 6 år i skiltefirmaet Reklamecentret som Ad´er.

RIFF Skiltefabrik​  -  Roskilde Værkstedsby, Håndværkervej 54, 4000 Roskilde  -  CVR: 31141796​  -  Tlf.: 46 75 19 56  -  E-mail: mail@riffskilte.dk