​Mere end 15.000 folieringer

Vi har lavet mere end 15.000 kvalitets folieringer af biler og både, så vi er helt sikre på at vi også kan lave din!

10.000 løste rudefilm-opgaver

Med over 10.000 løsninger af rudefilm i tidens løb har vi godt styr på alle muligheder, og vi ved hvad der kan virke for dig.

​Skilte- og bannerløsninger

Hver måned laver vi mere end 10 skilte- og bannerløsninger, så vi ved hvad der kan lade sig gøre!

Facadeskilte har vi brede kompetencer inden for

Er du på udkig efter et kompetent sted, som laver facadeskilte? Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her hos Riff Skiltefabrik kan vi tilbyde mange former for skilte til facaden, som matcher dine ønsker og behov. Vi holder til i Roskilde, hvilket betyder, at de fleste af vores kunder kommer fra omkringliggende områder såsom Taastrup. Vi står dog til rådighed hos kunder over hele Sjælland.

Vi er et professionelt skiltefirma med mere end 45 års erfaring inden for branchen. Igennem tiden har vi løst mange forskellige opgaver for tilfredse kunder, hvorfor vores kompetencer med facadeskilte er brede. Vi kan derfor levere alt fra lysskilte til skiltegalger og skiltepyloner, så du bør ikke tøve med at kontakte os, hvis du har en opgave, vi skal løse for dig. Vi tilbyder også bilindpakning, så din firmabil kan blive til en rullende reklame. 

Vi leverer facadeskilte lige efter dine ønsker

Vores vigtigste mission er at gøre enhver kunde tilfreds med de skilte, vi leverer. Derfor sørger vi altid for at skabe en god dialog med dig som kunde, hvor vi forventningsafstemmer og snakker om dine nøjagtige ønsker. I denne forbindelse tilbyder vi naturligvis professionel rådgivning, så du kan finde den løsning, som er mest optimal for dig.

Det kan f.eks. være, du mangler et reklame-, oplysnings-, og vejviserskilt til din virksomhed, hvormed polygoner er det oplagte valg. Vi kan også tilbyde facadebogstaver i træ med eller uden lys, som kan gøre din butik synlig. Uanset hvilken løsning du vælger, så vil du få en god pris her hos os samt et holdbart og veludført produkt.​ 

Kontakt os for et godt tilbud!

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig samt vores billige priser, så er du velkommen til at kontakte os allerede i dag. Vi er parate til at hjælpe dig med din opgave hurtigst muligt.

Vi kan kontaktes på telefon: 46 75 19 56 eller på mail: mail@riffskilte.dk, så vender vi straks tilbage.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Referencer​

Riff Skiltefabrik blev stiftet 1972 af Bent Riff. Firmaet har haft et par forskellige adresser før den nuværende placering i Værkstedsbyen.

1. Januar 2008 blev firmaet overtaget af Jens Peter Nielsen, som var ansat hos Bent i ca. 6 år. Jens har en købmandsuddannelse, har arbejdet 6 år som reklametegner og 6 år i skiltefirmaet Reklamecentret som Ad´er.

RIFF Skiltefabrik​  -  Roskilde Værkstedsby, Håndværkervej 54, 4000 Roskilde  -  CVR: 31141796​  -  Tlf.: 46 75 19 56  -  E-mail: mail@riffskilte.dk