​Mere end 15.000 folieringer

Vi har lavet mere end 15.000 kvalitets folieringer af biler og både, så vi er helt sikre på at vi også kan lave din!

10.000 løste rudefilm-opgaver

Med over 10.000 løsninger af rudefilm i tidens løb har vi godt styr på alle muligheder, og vi ved hvad der kan virke for dig.

​Skilte- og bannerløsninger

Hver måned laver vi mere end 10 skilte- og bannerløsninger, så vi ved hvad der kan lade sig gøre!

Storformatprint

​Reklamebannere til stilladser, bannere til vægmontering og udstillinger, bannere til lige hvor I ønsker det. Kraftig gummidug, let stof, nylon eller PVC-net. Med eller uden øjer til ophæng, eller måske med syet løbegang. Bannere er lettere at gemme og genbruge end store skilteplader.

Flag i alle størrelser, med tryk eller print. Flagene er færdigsyede med flagringe osv. Flagstænger kan naturligvis fås i forskellige højder og kan købes med eller uden opsætning.

Referencer​

Riff Skiltefabrik blev stiftet 1972 af Bent Riff. Firmaet har haft et par forskellige adresser før den nuværende placering i Værkstedsbyen.

1. Januar 2008 blev firmaet overtaget af Jens Peter Nielsen, som var ansat hos Bent i ca. 6 år. Jens har en købmandsuddannelse, har arbejdet 6 år som reklametegner og 6 år i skiltefirmaet Reklamecentret som Ad´er.

RIFF Skiltefabrik​  -  Roskilde Værkstedsby, Håndværkervej 54, 4000 Roskilde  -  CVR: 31141796​  -  Tlf.: 46 75 19 56  -  E-mail: mail@riffskilte.dk